Trixade lite i köket i lördags, helt klart godkänt av hela familjen så jag bjuder på det även här!
4 kycklingfileér
soltorkade tomater
1 ask färskost
1 klyfta vitlök
parmaskinka
basilika ( gärna färsk)
2 dl grädde eller cream fraiche, jag använde fraiche.
en halv citron
salt och peppar.
Ugn: 175 grader
Pressa vitlök och blanda en med färskosten i en skål. Hacka tomaterna, basilikan och blanda i, tillsätt citronsaft.
Skär en ficka i fileérna och fyll med röran.
Linda runt med skinkan.
In i ugnen i ca 20-30 min.
Häll resten av röran i en kastrull och tillsätt cream fraiche, låt koka upp under omrörning och tillsätt lite vatten.
Servera med rostade rotfrukter, såsen och en fräsch sallad!
4 kycklingfileér
soltorkade tomater
1 ask färskost
1 klyfta vitlök
parmaskinka
basilika ( gärna färsk)
2 dl grädde eller cream fraiche, jag använde fraiche.
en halv citron
salt och peppar.
Ugn: 175 grader
Pressa vitlök och blanda en med färskosten i en skål. Hacka tomaterna, basilikan och blanda i, tillsätt citronsaft.
Skär en ficka i fileérna och fyll med röran.
Linda runt med skinkan.
In i ugnen i ca 20-30 min.
Häll resten av röran i en kastrull och tillsätt cream fraiche, låt koka upp under omrörning och tillsätt lite vatten.
Servera med rostade rotfrukter, såsen och en fräsch sallad!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar