tisdag 29 maj 2012

Panel

Tänk att två veckor kan gå så fort, Sambon har varit hemma och varit pappaledig. Vi har utnyttjat det nya med försäkringskassan, nyblivna föräldrar och dubbeldagar!
Att två veckor går så här fort så ska jag inte ens tänka tanken att ett år går mycket fortare, för det gör det. Jag har plötsligt varit hemma över ett år när det känns som en långhelg enligt mig!

Fast om jag för ögonblicket kikar ner i spjälsängen i rummet bredvid har jag ett livs levande bildbevis på att tiden går fortare än man tror.
Nästa Fredag skall jag hoppa in och jobba, på schemat står STUDENT och BRUDBINDERI... Det förstnämda e jag lite halvnojjig för, att komma ihåg kassan och klä av mig mamma gull i gull rollen för några timmar och dra på mig serviceleendet gör mig lite halvskraj, det sistnämda kärleksskapandet gör mig bara lycklig in i stjälen.... JAG LÄNGTAR SÅ EFTER ATT FÅ SKAPA!

Ni kommer att få se mig lite då och då i blomsterbutiken i sommar, mestadels fredagar då det är bröllopsbinderi tillverkning för fulla muggar!.. men mammaledigheten är inte slut än på ett tag endå!

Nu kom jag av mig angående rubriken men här kommer lite uppdaterings bilder!


På pardörrens insida har hallväggar kommit upp. Sambon körde hårt med mig och borrmaskinen i söndags!

Panelen är på plats i matsalsavdelningen!


Även en bit av taket är satt!


Avslutat inlägget med vår försommar flicka, Ett bildbevis på att tiden går fort och att hon snart är ett år!

1 kommentar: