torsdag 17 november 2011

Kökstankar

Min sambo Fredrik är på väg hem från Varberg och har avverkat ytterligare en arbetsvecka, för mig känns det som det är nu mot helgen denna veckas höjdpunkter skall avverkas.

I morgon ska jag få lite extra lyxig egentid i form av en timmas massage, längtar, skall njutas för nu är det inte ofta man prioriterar sig själv i form av något lyxigt!

På lördag åker vi iväg på en liten köksmässa i Leksand och hoppas få med oss hem massor av inspiration.
Det är nog inte själva "köket" vi letar inspiration till utan själva planlösningen och funktionen!
Eftersom det är köket som vi kommer börja med när vi startar renoveringen så är det mycket fokus på just KÖK här hemma.

Vi har ritat en hel del på olika ritprogram på nätet,  men sedan skall 2 starka viljor sammanföras och vi har olika önskemål. Mitt är ett gammeldags skafferi, att gå in i, jag vill inte ha massor av överskåp eller högskåp. Fredrik vill gärna ha en bar och breda arbetsytor!

Färgmässigt är vi överens! Vitt svart och rött, svart golv och bänkskivor, vita luckor, blanka knoppar och handtag och röda detaljer som pricken över i:t!

 (Klicka på bilden för att göra den större)
Inspirationen har vi plockat från detta kök ut Tibro köks kollektion " romantiska kök"
Vårt kök kommer ett snickeri från Dalarna att skapa fram, då får vi precis de mått vi vill ha och även designen på luckor och lådor!

Hoppas att mässa kommer att ge oss något och att jag får bjuda er på lite foton därifrån veckan som
kommer!

Trevlig helg!1 kommentar:

  1. Hej vad kul att du tittade in till min blogg. Ja lyktorna hittade jag i blomster riket i mora. Om jag kan hjälpa dig:) Ktam Sussi.

    SvaraRadera